Afspænding for dig på barsel

Hvornår har DU sidst fået omsorg?
Hvornår har DIN KROP sidst fået lov at give helt slip?


I sydamerika er der tradition for, at den nybagte mor støttes ind i sin nye identitet som mor. Kvinder fra familien og landsbyen er hos hende i tiden efter fødslen, giver hende omsorg, nærvær og hjælper hendes krop til at blive samlet igen vha. en såkaldt bone closing ceremony. Den nybagte mor bliver svøbt, og med blide bevægelser får hun afspændt hele bækkenområdet vha. et rebozotørklæde.⠀

Denne ceremoni, og visionen om en blidere overgang til moderskabet, har jeg ladet mig inspirere af, og på den baggrund har jeg udviklet en afspændingsbehandling specielt til dig, der er ny mor (om det så er til 1, 2 eller 7 børn).

Når jeg kommer ud til dig, starter vi med at snakke om din oplevelse af, at være blevet mor. Måske har du brug for at vende fødslen eller graviditeten, måske er det følelserne omkring det, at være på barsel. Du bestemmer, hvad der skal fylde.

Selve afspændingen foregår på gulvet (med mindre, vi aftaler andet), og jeg har selv udstyr med (måtte, tæpper, puder, rebozotørklæde). Jeg sørger også for at skabe en beroligende stemning med lys og musik, så du næsten glemmer, at du ligger hjemme på stuegulvet.

Under hele behandlingen er du påklædt.

"Den nybagte mor
bliver svøbt, og med blide
bevægelser får hun afspændt
hele bækkenområdet vha.
et rebozotørklæde."

Pris: 1200 ,-
Forløb på 3 gange: 2800,-
Forløb på 5 gange: 4500,-


Jeg er hos dig i ca 2 timer.

Hvor skal jeg lægge min baby?

Når du bestiller tid, finder vi sammen ud af, hvad du har brug for. Fx er det vigtigt for mig, at du beslutter, om dit barn evt. skal passes i den tid, jeg er hos dig. Hvis du er mest tryg ved, at barnet er hos dig er det også helt fint. Jeg tilpasser mig jeres rytme, og den rolige stemning vil sikkert også smitte af på dit barn.

Andre afspændte mødre siger

I processen til at blive en kanon mor, begyndte jeg at nedprioritere mig selv og min krop.I dag havde jeg besøg af Stina, som hjalp mig med at genfinde mange af de ting og fornemmelser jeg havde glemt. Igennem hendes spørgsmål og berøring blev jeg mindet om, at det er okay at give slip på kontrollen,jeg pådrager mig som mor. Det er det bedste jeg længe har gjort for mig selv!Stina skaber et rum hvor det er okay at syntes mor-livet er hårdt. I næsten 2 timer fik jeg lov til at være 100% mig selv, 100% i min kropog en overvældende følelse af at nu var det mig der var vigtig.Alle mødre har brug for sådan et øjeblik, og jeg vil anbefale at du lader Stina give dig dit.

Jeg oplevede at dykke ned i min krop på en blid og meget kærlig måde. Det var rart at give den en så dyb og afslappende stund. En stund som føltes meget tiltrængt i en hverdag hvor man ellers lever meget oppe i øverste etage. Stina er meget anbefalelsesværdig og det er virkelig en gave at give sig selv på flere planer - det er balsam for krop, sind og sjæl og bestemt en selvkærlig handling som kroppen ikke glemmer

Stina evner at skabe et trygt rum, hvori jeg følte mig set, hørt og rummet - hvilket for mig var en vildt befriende oplevelse. Jeg kunne få lov at åbne op omkring det der fylde og var svært, uden at føle mig overrumplet. Stina formår på en meget empatisk måde at træde nænsomt frem under samtale, og med sit nærvær og hendes indlevelsesevne fornemmede hun hvor der var områder der trængte til at blive italesat og blive belyst. Kommunikationen flød meget let og ubesværet. Dét at ens egen oplevelser kan få lov at være som de nu engang er, uden at skulle dømmes, sammenlignes, eller vurderes - dét oplever jeg som meget helende.

Har du brug for at høre mere?

Skriv endeligt, og jeg ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.
Så kan vi sammen finde ud af, om det er en Barselsafspænding, du har brug for.

Kontakt